Juuri nyt

  • 17 jäsentä on-line
  • 52 085 kysymystä
  • 323 jäsentä
  • 2 208 aihetta


Urheiluvuosi 2021

Enemmän tai vähemmän merkityksellisiä urheilutapahtumia vuodelta 2021.

Urheiluvuosi 2021
Kategoria:Urheilu
Kysymyksiä: 33
Suosio:3
Arvosana (0.0):0
Vaikeus:4
Kirjoitettu:2022-05-14

Vihje:

Keitä Ovat Suosituimmat Padel-Tennispelaajat

Padelia voidaan pitää squashin ja tenniksen sekoituksena. Kuten nämä kaksi peliä, sitä pelataan mailalla. Suuri yhtäläisyys squashin kanssa on, että padelia pelataan myös sisätiloissa, mutta se on myös hyvin samankaltainen kuin tennis. Kenttä muistuttaa paljon tenniskenttää verkon kanssa keskellä ja pelaajat yrittävät saada pallon verkon yli vastustajansa puolelle. Kuten näet, se ei ole peli, joka perustuu onneen, vaan se vaatii harjoittelua ja kurinalaisuutta, mutta palkinnot ovat suuria. On kuitenkin pelejä, joita voit pelata vain onnella, kuten blackjack. Et tarvitse muita taitoja kuin kärsivällisyytesi, mutta tänään keskustelemme pelistä, joka vaatii harjoittelua ja taitoja. Kuuluisimmilla padel-pelaajilla on tämä kurinalaisuus ja me puhumme heistä. Jos tämä aihe kiinnostaa sinua, jatka lukemista.

Juan Lebrón Chincoa

Yksi tunnetuimmista pelaajista ja suurimmista tähdistä padel-pelissä on Juan Lebrón Chincoa. Hän on lajin huippusarjojen ja sääntelyjärjestöjen, kuten Maailman Padel-kiertueen ja Kansainvälisen Padel-liiton, paras miespelaaja. Lebrón aloitti ammattilaisuransa vuonna 2016 ja on siitä lähtien saavuttanut suurta menestystä. Osana Espanjan maailmanmestaruutta voittanutta joukkuetta hän on kokenut joitakin voiton hetkiä. Hän on saanut mahdollisuuden kilpailla padel-turnauksissa joitakin lajin parhaita pelaajia vastaan, kuten Marcello Jardimia, Adrián Allemandia ja Paquito Navarroa vastaan.

Fernando Belasteguín

Monet pitävät Fernando Belasteguínia kaikkien aikojen parhaana miespadelpelaajana. Argentiinalainen kilpailija on pitkään ollut tuttu nimi padel-maailmassa ja hän on pitänyt urheilun kärkeä. Neljäkymmentäneljä-vuotiaana Belasteguín on edelleen aktiivinen kilpailuissa. Hänen merkittävin saavutuksensa, huolimatta hänen erinomaisesta turnausvoittojen kokonaismäärästään, on ollut Maailman Padel-kiertueen kärkipaikan pitäminen 16 vuotta peräkkäin. Belasteguínin tavallinen kumppani oli toinen kuuluisa pelaaja, Argentiinan Juan Martín Díaz.

Alejandro Galán

Alejandro Galánin suorituskyky parani merkittävästi, kun hän liittyi yhteen Lebrónin kanssa vuonna 2020. 27-vuotias, joka tulee hyvin toimeen espanjalaisen kumppaninsa kanssa, on noussut vaikuttavaksi voimaksi miesten padel-turnausskenessä. Tällä hetkellä hän toimii Professional Padel Associationin puheenjohtajana, ja urheilija on syntynyt Madridissa. Tämä tehtävä on merkittävässä osassa lajin tulevaisuuden kehittämisessä maailmanlaajuisesti ja pelaajien sitoutumisen lisäämisessä.

Arturo Coello

Ehdottomasti yksi padel-maailman tulevaisuuden tähdistä on espanjalainen pelaaja Arturo Coello. Vuonna 2019 ammattilaisriviin liittynyt Coello, joka on vasta 17-vuotias, on voittanut seitsemän World Padel Tour -kilpailua. Hänen ensimmäinen voittonsa tuli Miamissa vuonna 2022, tehden hänestä WPT-turnauksen nuorimman voittajan koskaan. Argentiinalainen lupaava lahjakkuus Agustín Tapia ja Coello ovat tällä hetkellä parina.

Bea González

Naispuolisten padel-pelaajien joukossa on joitakin lajin parhaita pelaajia; heidän joukossaan on espanjalainen nuori pelaaja Bea González. Hän voitti World Padel Tour -tittelin vuonna 2020 vain 18-vuotiaana, tehden historiallisen ennätyksen nuorimpana mestarina koskaan, yhdessä Espanjan Martita Ortegan kanssa. Tällä hetkellä González on parina argentiinalaisen Delfina Brea Senesin kanssa.

Ariana Sánchez

Kolmen merkittävän turnausvoiton jälkeen Ariana Sánchez on noussut maailman parhaaksi naisten padel-pelaajaksi. Tällä hetkellä 25-vuotias kilpailee Espanjan puolesta tapahtumissa yhdessä Paula Josemarían kanssa.

Maxi Sánchez

Maailman parhaimpien miespadel-pelaajien joukossa on argentiinalainen Maxi Sánchez. Sánchez on vakiinnuttanut itsensä merkittävänä hahmona urheilussa yli kymmenen vuoden ajan voittamalla lukuisia titteleitä ja kunnianosoituksia tänä aikana. Maxi on erittäin vaarallinen vastustaja kentällä vahvan syöttönsä ja taitavan volley-pelaamisensa ansiosta. Hän on yksi padel-maailman monipuolisimmista pelaajista älykkään pelinlukunsa ja kykynsä ansiosta mukautua taitavasti vastustajiinsa.

Juan Martín Díaz

Lista on täynnä argentiinalaisia pelaajia. Jälleen kerran pelaaja Argentiinasta; Juan Martín Díaz. Juan Martín Díaz on tehnyt nimensä tunnetuksi padel-yhteisössä hämmästyttävillä taidoillaan ja mieleenpainuvalla atleettisuudellaan. Hän on voittanut monifa mestaruuksia urheilu-uransa aikana ja pysynyt huipulla vuosia. Hänellä on voimakas syöttö ja hänen kenttänäkemyksensä on arvaamaton. Kaiken tämän huomioon ottaen Juan Martín Díaz on ehdottomasti pelaaja, joka ansaitsee olla parrasvaloissa."

Ilmottaudu kurssille aiheesta. Saat opetella aiheen sähköpostikysymyksin

JäsenKommentitPäivämääräArvosana


Viimeisimmät läpikäynnit (Pikaluku):
JäsenPäivämääräTulos
Notkola2023-01-0818 (33)
HesPurger2022-12-0716 (33)
Almukainen2022-06-0323 (33)
remymart2022-05-3118 (33)
KaMy2022-05-1832 (33)
Koti